Over mij

De mensen naar voren laten komen zoals ze zijn

Ik maak graag foto’s van mensen om te zorgen dat zij naar voren komen zoals zij echt zijn. Niets is leuker dan een spontane lach op de foto te zetten. Zeker als je dit doet met je vrienden, familie of geliefde!

Ik denk met jullie mee over locaties waar we foto’s kunnen maken. De juiste locatie zorgt er voor dat het plaatje helemaal compleet is.

Hilly.

Wie ben ik?

Welkom op mijn website. Mijn naam is Hilly en fotograferen is mijn grootste hobby waar ik zoveel mogelijk tijd in probeer te steken om steeds beter te worden. Sinds een aantal jaren heb ik me er meer en meer in verdiept. Van de automatische stand naar de handmatige stand. Hiervoor heb ik een aantal cursussen gevolgd.  Dit heeft me een eind op weg geholpen, maar elke keer leer ik weer nieuwe dingen.

Ik ben getrouwd met Peter en samen hebben we 3 kinderen. Naast het fotograferen sport ik graag en vind ik een fiets -of wandeltocht leuk om te maken. Voor mijn werk ben ik in de stad Groningen te vinden waar ik als verpleegkundige werk in de verslavingszorg. Dit doe ik binnen het FACT met hele leuke collega’s.

In mijn werk zoek ik altijd de mens achter de verslaving en dat probeer ik achter de camera ook. Door te observeren hoop ik de mensen vast te leggen zoals ze zijn. Ik hoop dat dit ook zo tot uiting komt in de foto’s.

De reden dat ik een website heb laten maken is om meer met de foto’s te doen dan ze op te slaan op de computer. En om uiteindelijk meer mensen op de foto te zetten, waar zij en ik van kunnen genieten. Kijk gerust rond en het wordt gewaardeerd als je laat weten wat je ervan vindt!

Hilly

2022 Frankrijk le massajet

Ben je geïnteresseerd om met mij te werken? Stuur een bericht!